Prodoor als state-of-the-art partner

Comeco is één van de grootste uitvoerders van varkensvlees van België gevestigd in Meer. Met behulp van meer dan 150 gekwalificeerde medewerkers worden er op jaarbasis 1.2 miljoen varkens verwerkt, en dit in een state-of-the-art productie-omgeving. Comeco maakt sinds september 2015 deel uit van de Belgian Pork Group, dat behoort tot de TOP 10 van Europese varkensverwerkers.

Directe contacten met de boeren resulteren in een open en snelle traceerbaarheid binnen de gehele productielijn. Dankzij de sterke focus op kwaliteit en flexibiliteit, en eveneens door de centrale ligging, is Comeco dé trouwe partner voor tal van klanten in binnen- en buitenland. Om state-of-the-art, oftewel het nieuwste van het nieuwste te kunnen nastreven met de productieomgeving, was een renovatieproject aan de orde.

Prodoor heeft voor dit renovatieproject een vriesschuifdeur in de state-of-the-art productie- en opslagomgeving mogen vervangen. Binnenkort ook een renovatieproject ingepland? Mogen wij u vrijblijvend adviseren? Nodig ons ook uit voor uw (renovatie) bouwteam en bel met: +32(0)11 870 842 of info@prodoor.be.

By | 2021-08-30T13:39:18+00:00 augustus 30th, 2021|Nieuws|