Inspectie en onderhoud voor meer bedrijfszekerheid

Eurodesserts – The Dairy Food Group is gespecialiseerd in het maken van desserts met melk én zuivelvrije alternatieven. Met hun ultramoderne installaties, UHT-sterilisatiesystemen en ultra hygiënische afvullijnen, om op een innovatieve manier in te spelen op de klantvraag, kan een doorlopend onderhoud van hun industriële poorten en deuren niet ontbreken. Vooral in de voedingsindustrie is dit van noodzakelijk belang, om zo uw onderneming onbelemmerd te kunnen laten functioneren en aan de richtlijnen van de FAVV te kunnen voldoen.

Eurodesserts hoeft zich geen zorgen te maken, zij hebben een 3-jarig onderhoudscontract afgesloten met Prodoor waarbij wij zorgdragen voor inspectie en onderhoud van 7 laadbruggen, 16 sectionaalpoorten en 11 snelroldeuren. Eurodesserts kan op ons rekenen, we zijn 24/7 bereikbaar en stand-by om te helpen.

Wij begrijpen dat u eerst overtuigd moet worden van onze expertise alvorens u met een gerust hart van onze dienstverlening gebruik wilt maken. Geheel vrijblijvend bieden wij u een gratis duurzaamheidscheck aan. Meer weten? Bel of mail met: +32 (0) 3 231 95 70 of b.zwaan@prodoor.be

By | 2022-03-07T15:31:29+00:00 maart 7th, 2022|Nieuws|