Loading...
Duurzaamheid 2019-04-08T08:54:52+00:00

Bij Prodoor staat duurzaamheid centraal, we leggen uit waarom!

Meer info?

Prodoor recycling

Aan alles komt een eind” hoor je mensen wel eens zeggen. Een einde is ook altijd weer het begin van iets nieuws. Ja, zo is het leven. Prodoor is milieubewust door actief te zijn met het adviseren van energiebesparende, veilige en duurzame poortoplossingen. Ons assortiment draagt zelfs bij aan BREEAM-classificaties. Als u ook bezorgd bent omtrent het milieu en ook de zorg deelt over welke wereld we achterlaten, dan zal het volgende u zeker aanspreken.

Maak gebruik van onze “groene deal”

5% korting op de aankoop van een industriële poort of poortoplossing inclusief installatie in combinatie met een 5-jarig onderhoudscontract, vermeerderd met de Prodoor recycle creditcard.

Recycle creditcard

De Prodoor recycle creditcard geeft u recht op gratis demontage, gratis verwijderen en gratis recyclen van een industriële poort of poortoplossing bij het bereiken van het einde van de technische levensduur vermeerderd met 5% korting op de aanschaf van een industriële poort of poortoplossing inclusief installatie in combinatie met een 5-jarig onderhoudscontract.

Wereld Natuur Fonds

Met onze ‘groene deal’ gaan milieu en ondernemerschap perfect hand in hand. Zo zorgen we voor onze kinderen en hun toekomst op een aarde die we doorgeven.

Prodoor is donateur van het Wereld Natuur Fonds. U ook?

BREEAM

BREEAM beoordeelt de duurzaamheidsprestaties van een gebouw. Doorgangen zijn van grote invloed op de duurzaamheid omdat deze moeten worden ingepast in stenen muren of sandwichpaneelwanden waardoor de kans op luchtlekken relatief groot is.

Niet alleen de isolatiewaarde van deurbladen of deursecties zijn van invloed op de energiezuinigheid, maar zeker ook de kwaliteit en luchtdichtheid van het deurkozijn. Het gebruik van materialen die minder warmte geleiden en afdichtingsrubbers spelen een rol bij energiezuinig bouwen. In ons assortiment vindt u de hoogste kwaliteit geïsoleerde koel- en vriesdeuren, geïsoleerde snelloopdeuren en de luchtdeuren voor het scheiden van warmte en koude.

Prodoor bouwt lean and green met gebouwpartners. De duurzaamheidsprestaties van een gebouw wordt immers ook door de producten en bouwwijze van gebouwpartners bepaalt waardoor de beste duurzaamheidsprestaties alleen maar bereikt wordt door intensief samen te werken. Wij brengen onze expertise kosteloos in.

Duurzame partners

Meer weten over de duurzame partners van Prodoor? Klik op het logo voor meer informatie.