Loading...
Ranson, Harelbeke 2021-06-15T14:03:10+00:00

Project Description

Meer informatie over dit project ontvangen?

Neem contact op

Wie is Ranson?

Als u naast ambachtelijk bereide, dagverse bakkerijproducten ook nog eens een voortreffelijke service verwacht, dan moet U meteen aan Ranson denken. Bij Bakkerij Ranson zijn ze pas tevreden wanneer de klant dat is. In samenspraak bepalen ze welke producten het best aan de noden beantwoorden, welke prijzen de klant mag verwachten en hoe de levering zal gebeuren. Met een luisterend oor staan ze klaar voor alle opmerkingen en vragen. Een filosofie die perfect bij die van Prodoor Benelux bvba past.

Wie zijn de klanten van Ranson?

Van marktkramer en kleinere bakker in de buurt, van warenhuizen en buurtwinkels tot scholen, rust- en verzorgingstehuizen en ziekenhuizen: voor elke klant kan staat Ranson elke dag klaar. Altijd weer met gegarandeerd de hoogste kwaliteit en optimaal rekening houdend met de wensen van de klant.

Hoe is Ranson in contact gekomen met Prodoor?

Ranson heeft meer dan 50 Cool It deuren staan alsook sectionaalpoorten en snellooppoorten. Na de intensieve marketingcampagne van Prodoor hebben we de klant kunnen overtuigen in een eerste fase de Cool It deuren onder handen te mogen nemen. Dit betreft het vervangen van deurbladen, het vervangen van rubbers en hendels, nieuwe vloernokken etc. Halverwege maart heeft de serviceronde plaatsgevonden en momenteel staan er nog een aantal details open die op korte termijn in orde zullen worden gebracht. De klant is tevreden en gaat ook een beroep doen op Prodoor Benelux bvba voor wat betreft de snellooppoorten en sectionaalpoorten.

“Voor Ranson vervangen we de Cool-it deuren en staat een verlengde samenwerking op de planning”

Bouke Zwaan • Commercieel Manager Prodoor Benelux