Loading...
De Keyser Vleeswaren, Aalter 2021-07-19T11:48:36+00:00

Project Description

Meer informatie over dit project ontvangen?

Neem contact op

Totaaloplossing voor complete ontzorging

Met De Keyser Vleeswaren kiest u voor kwaliteit. Welke vraag, probleem of idee er ook is op vlak van fijne vleeswaren en andere vleesproducten, De Keyser Vleeswaren biedt de oplossing. Met hun jarenlange passie, ervaring en liefde voor het vak zijn zij dan ook een perfect match met Prodoor! Eind vorig jaar heeft Prodoor de huidige vriesschuifdeuren vervangen voor vier nieuwe Metaflex vriesschuifdeuren, zodat De Keyser Vleeswaren hun kwaliteit kan blijven waarborgen. Ook bij dit soort vraagstukken kan Prodoor meedenken en zijn wij u graag van dienst. Met Prodoor haalt u complete ontzorging binnen!

Van duurzaamheidscheck naar energiebesparing

Eind vorig jaar voerde Prodoor een uitgebreide duurzaamheidscheck uit op de huidige vriesschuifdeuren van De Keyser Vleeswaren. Na het in kaart brengen van alle deuren en het opmaken van een herstelplan, werd een begin gemaakt van uitvoering van diverse herstellingen en vervangingen van de vriesdeuren voor vier nieuwe Metaflex vriesschuifdeuren, zodat De Keyser Vleeswaren hun kwaliteit kan blijven waarborgen én energie kan besparen.

Een vriescel is een geïsoleerde ruimte waar de temperatuur gekoeld wordt tot onder nul. Vriescellen moeten de volgende eigenschappen hebben:

  • Sterk in verband met over/onderdruk (hermetisch sluitend)
  • Bacteriën resistent
  • Bestand tegen corrosie (roest)
  • Een zeer hoge isolatiewaarde

Om aan deze criteria te voldoen, is de juiste vriesdeur van groot belang. Daarom biedt Prodoor, in samenwerking met Metaflex, oplossingen voor situaties waarin producten snel ingevroren moeten worden. Wij adviseren u graag over de juiste oplossing!

Over De Keyser Vleeswaren

De Keyser Vleeswaren is een toonaangevende, Belgische private label-producent van fijne vleeswaren in varken, kip en kalkoen. Dé vleesexpert bij uitstek! Op zoek naar kwaliteitsvolle, fijne vleeswaren voor verdere verwerking in broodjes, burgers, soepen, kant-en-klare maaltijden, wokken, sauzen of andere gerechten? Dan bent u bij De Keyser Vleeswaren aan het juiste adres. Zij produceren en leveren vleesproducten en halffabrikaten voor retail, supermarkten, groothandel en industrie.

Ook als private label partner kan De Keyser Vleeswaren helpen. Als u kiest voor De Keyser Vleeswaren, dan kiest u voor kwaliteit, innovatie en veiligheid.

“Prodoor zorg voor complete ontzorging van A tot Z voor uw industriële poorten en deuren, waardoor u maar één contactpersoon nodig heeft!”

Bouke Zwaan • Commercieel Manager Prodoor Benelux