Loading...
Snellooppoorten 2018-07-18T12:19:09+00:00

Project Description

Veilig, efficiënt, duurzaam en energiezuinig

Types snellooppoorten

S 4012 FLL

Snellooppoort voorzien van buismotor voor geringe inbouwruimte. Om maximale capaciteit uit de opslagruimte te halen, worden stellingen vaak dicht tegen wanden en vlak naast doorgangen geplaatst. Voor deze situaties is de snellooppoort met buismotor de ideale oplossing.

Meer informatie
Product downloads

S 915 FLL

De oplossing voor frequent gebruikte binnenafsluitingen die na een eventuele aanrijding na enkele seconden weer operationeel is.

Prijsgunstige snellooppoort voorzien van flexibele onderlijst met anti-crash, in de zijgeleiding geïntegreerde veiligheidslijstlijst (IP67) en frequentie gestuurde aandrijving zorgt voor vermindering van operationele kosten door het eenvoudige herstel na een eventuele aanrijding en de hoge openingssnelheid.

De aluminium windzekeringsprofielen zorgen voor benodigde stabiliteit van het deurblad en bieden de mogelijkheid om bij beschadiging van het deurblad snel en eenvoudig alleen het beschadigde deel te vervangen en niet het gehele deurblad.

Meer informatie
Product downloads

S 2010 FLL

De geruisloze snellooppoort voor doorgangen tussen afdelingen met een laag geluidsniveau of doorgangen met tochtproblemen. Het deurblad is voorzien van een geïntegreerde verenstaal windzekering en dubbele looprollen wat zorgt voor een geruisloze loop en een hoge stabiliteit van het deurblad.

De openingssnelheid bedraagt standaard max. 2 m/sec maar door de optioneel verkrijgbare frequentiegestuurde aandrijving, type AS 500 FUE, zijn openingssnelheden mogelijk tot 3 m/sec! Optioneel kan de S2010-FLL worden voorzien van een aluminium onderlijst voor windbelasting klasse 1 (DIN EN 12424).

Meer informatie
Product downloads

S 2020 FLL

De snellooppoort voorzien van flexibele onderlijst voor frequent gebruikte buitenafsluitingen met verhoogde kans op aanrijding door bijv. een heftruck. Door de flexibele onderlijst met anti-crash is de deur beveiligd tegen aanrijschade, wordt stagnatie in het productieproces voorkomen en behoren hoge reparatiekosten tot het verleden.

Energiekosten worden verminderd dankzij de standaard frequentiegestuurde aandrijving met een openingssnelheid tot 2 m/sec en een sluitsnelheid van 0.8 m/sec. Optioneel is een frequentiegestuurde aandrijving verkrijgbaar met een openingssnelheid tot 3 m/sec voor mogelijk nog meer energiebesparing.

Door de geïntegreerde verenstaal windzekering met dubbele looprollen en een uniek veerspansysteem in de zijgeleiding is deze snellooppoort bestand tegen hoge windbelasting, klasse 2 (DIN EN 12424).

Meer informatie
Product downloads

S 2000 ALL

Volledig transparante snellooppoort voor meer lichtinval en optimaal zicht. De volledig transparante snellooppoort S-2000-ALL is geschikt als buitendeur voor meer lichtinval en een veilige doorkijk, maar tevens inzetbaar als binnenpoort voor maximale veiligheid op de werkvloer. Het transparante deurblad met een dikte van 4 mm zorgt voor optimaal zicht en daardoor voor veilig intern én extern transport en voorkomt ongewenste aanrijdingen.

Poortafmetingen boven de 25m2 hebben een 3 mm dik vezelversterkt deurblad voorzien van een zichtstrook op ooghoogte over de gehele deurbreedte. Deuren met afmetingen boven de 25m2 zijn verkrijgbaar in de kleuren RAL 2004 (zuiver oranje), RAL 5010 (gentiaanblauw) of RAL 7038 (agaatgrijs).

Door de geïntegreerde verenstaal windzekering met dubbele looprollen en een uniek veerspansysteem in de zijgeleiding is deze snellooppoort bestand tegen hoge windbelasting, klasse 2 (DIN EN 12424).

Meer informatie
Product downloads

S 2030 FL

Snellooppoort als buitenafsluiting voor frequent gebruikte doorgangen met buitenproportionele afmetingen.

De veilige poort, ondanks de grote afmetingen, door een uniek dubbel veerspansysteem en een dubbele beveiliging onder het deurblad. De extra brede geleiderrails zorgen ook bij hoge windbelasting, klasse 3 (DIN EN 12424), tot 6000 mm voor een veilige poortloop.

De geïntegreerde verenstaal windzekering met dubbele looprollen zorgen voor de benodigde stabiliteit van het deurblad en geruisloos openen en sluiten.

Meer informatie
Product downloads

Iso Speed Cold

Snelle geïsoleerde poort voor frequent gebruikte doorgangen met grote temperatuursverschillen. Deurblad opgebouwd uit 80 mm geïsoleerde sandwichpanelen voorzien van CFK-vrij polyurethaanschuim (PU). In diepvriestoepassingen voorzien van verwarmingslint tussen de deursecties, speciale latei- en vloerafdichtingen. Dit maakt deze snellooppoort uitermate geschikt voor doorgangen met grote temperatuurverschillen.

De hoge isolatiewaarde van 0.3 W/m2 K wordt bereikt dankzij de 80 mm geïsoleerde sandwichpanelen waarvan de binnen- en buitenbeplating thermisch gescheiden is en de speciale latei- en vloerafdichtingen.

Dankzij de standaard frequentiegestuurde aandrijving worden openingssnelheden bereikt tot 2 m/sec en sluit de deur automatisch met een snelheid van 0.8 m/sec. Hierdoor wordt onnodig energieverlies voorkomen.

Meer informatie
Product downloads

S 2012-Iso L

De energiebesparende snellooppoort voor geconditioneerde opslagruimten.

Nieuw bij de S 2012 Iso L snellooppoort is de in de zijgeleiding geïntegreerde veiligheidslichtlijst (IP67), welke tot een hoogte van 2500 mm de doorgang bewaakt. Hierdoor is een onderloopbeveiliging niet noodzakelijk.

Frequent gebruikte doorgangen voor geconditioneerde opslag vragen om betrouwbare, snelle en geïsoleerde poorten, om zodoende onnodig energieverlies te voorkomen.

De S 2012- Iso L snellooppoort heeft een 20 mm dik geïsoleerd deurblad,welke 2-zijdig is voorzien van een 0.9 mm dik Polyester weefsel in RAL 7038 (grijs). De snellooppoort S2012-ISO L is standaard voorzien van een frequentiegestuurde aandrijving met een openingssnelheid van ca. 1,5 m/sec.

Door het gepatenteerde ZAK-systeem verschuift het deurpantser op de console en geleidt het deurblad steeds loodrecht in de geleiderrails. Hierdoor zal ten allen tijde en optimale afdichting gerealiseerd worden en dus optimale isolatie.

Meer informatie
Product downloads

Super MS 12

De “supermarkt” poort.

Meer informatie
Product downloads

2010 MSL

Meer informatie
Product downloads

S 1500 L Food

Speciaal voor de voedings- en levensmiddelenindustrie ontwikkelde snellooppoort. Toepassingen in de voedings- en levensmiddelenindustrie stellen hoge eisen aangaande hygiëne, worden vaak toegepast in vochtige ruimtes en dienen derhalve bestand te zijn tegen het dagelijks reinigen.

De gehele poortconstructie is uitgevoerd in hoogwaardig RVS. De wikkelbuis en aandrijving zijn voorzien van RVS afdekkapen en de aandrijving, schakelkast en elektrisch componenten zijn uitgevoerd in IP65. Gezien het geringe poortgewicht (dankzij de flexibele onderlijst) behoeft de poort niet te worden voorzien van een, vaak in vochtige ruimtes, storingsgevoelige onderloopbeveiliging.

Meer informatie
Product downloads

S 1500 Clean

Transparante snellooppoort voor cleanrooms in de chemische en farmaceutische industrie. Door de mogelijke grote drukverschillen, tot 50 Pa, is deze snellooppoort voorzien van speciale geleiderrails waardoor lekkage van lucht tot een minimum wordt beperkt.

Het transparante deurblad met een dikte van 4 mm is voorzien van geïntegreerde verenstaal windzekering, wat in combinatie met de speciale geleiderrails zorgt voor een hoge luchtdichtheid. Zijgeleiding, afdekkap voor wikkelbuis en aandrijving zijn standaard uitgevoerd in hoogwaardig RVS.

Meer informatie
Product downloads

S 900

Snellooppoort speciaal ontwikkeld voor geautomatiseerde transportsystemen. De snellooppoort S900 wordt ingezet bij doorgangen tussen productie en magazijnen in het geautomatiseerde transportsysteem.

De poortbesturing van de snellooppoort S900 kan eenvoudig geïntegreerd worden in het geautomatiseerde transportsysteem. Middels een potentiaal vrij contact wordt de deurpositie (open/dicht) gemeld aan de besturing.

Meer informatie
Product downloads

RTS 42

Meer informatie
Product downloads

RTS 67

Meer informatie
Product downloads

RTS Akoestiek

Meer informatie
Product downloads

Brochures

Brochure snelloopdeuren